Mysigt under lilla foten

Och från ingenstans kom den där rackans snön. Jag har tidigare uttyckt mig om att snön lika gärna kan strunta i att komma då vintern kommer gå extra snabbt utan. Fast nu när det knarrade under fötterna kanske jag ändrade mig litegranna. Bara lite sådär smått. Lika bra att snön öser ner då vintern förhoppningsvis går lika fort då halva redan är avklarad. Så okejdå. Jag ger mig. KOM DÅ! SNÖA MER! För jag vägrar blask. (Om det blir blask, då. Då tejpar jag upp tidningspapper på fönstrerna, låster dörren och drar täcket över huvudet. Kommer inte ut förrän den är borta..) Så det så.

Ikväll har C. och jag förrutom lyssnat på knarret under fötterna ute i lillsnön varit och ätit en bättre thai middag på Orkidé´och sett bio har vi också,  det blev New Years Eve. En sån där perfekt romantisk komedi som man kan drömma sig bort sådär som jag gillar. Otippat att jag nu sitter och söker kurser i New York va??. Njae.

Kommentarer
Postat av: FLASHMOB

Hej!

Vi är ett gäng ungdomar som har gjort en flashmob för en tävling, sprid den gärna till alla era nära och kära, även eran jobbiga Ove Sundberg-granne.

http://www.youtube.com/watch?v=S13RsEpS9IY

2012-01-05 @ 22:34:54
URL: http://www.youtube.com/watch?v=S13RsEpS9IY
Postat av: Evelina

häftig header!

2012-01-05 @ 23:57:51
URL: http://imevelina.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0